Simlockvrije smartphone kopen

Wie een nieuwe smartphone wil aanschaffen heeft tegenwoordig keus genoeg

Niet alleen in merk en model, maar ook in abonnement, lease, prepaid en sim-only. Dat laatste kan een goede keus zijn voor wie zijn kosten per maand laag wil houden en het niet erg vindt om eenmalig een bedrag uit te geven aan de telefoon zelf.

Je bestelt bij één van de vele providers een sim-only abonnement en koopt daar zelf een simlockvrije smartphone bij.

Simlockvrije smartphone kopen

Een simlockvrije smartphone kopen is een must als je voor sim-only kiest

Je telefoon moet tenslotte geschikt zijn voor alle providers, anders heb je geen vrije keuze waar je je sim-only abonnement afsluit. Je kunt je simlockvrije smartphone kopen bij vele verschillende winkels, zowel fysiek als online.

Een simlockvrije smartphone kopen heeft als belangrijkste voordeel dus dat je daarna gebruik kunt maken van een sim-only abonnement. De prijzen hiervoor liggen vele malen lager dan bij gebruikelijke abonnementen omdat de kosten van de telefoon én de verzekering op de smartphone die er bijna altijd inzit niet worden meegeteld, natuurlijk.

Bij een regulier abonnement betaal je tenslotte ook voor de telefoon die je er zogenaamd gratis bij krijgt. Omdat je nu je eigen telefoon aanschaft, kun je daarna voor een veel goedkoper abonnement gaan. En een bijkomend voordeel: je kunt later heel gemakkelijk overstappen naar een andere provider. Je telefoon is tenslotte toch al simlockvrij!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.